Pagina's

dinsdag 30 juli 2013

Zoomigurumi - De Ezel en de Tijger

Wat is het heerlijk om de tijd te hebben. Tijd om te ontspannen. Tijd voor reisjes. Tijd voor het gezin. Tijd om nieuwe dingen te ontdekken. Op ons vakantieadres kocht ik het haakboek "Zoomigurumi" van  Joke Vermeiren. Vier dagen later was ik een Tijger en een ezel rijker. Ik vind het geweldig! En makkelijk ook. Dat had ik niet gedacht, het ziet er altijd zo ingewikkeld uit. Maar dat valt reuze mee, en het leuke aan dit boekje is dat alles wat je moet weten er in wordt uitgelegd. Ideaal. Ik denk dat er nog wel wat haakwerk gaat volgen!


6 opmerkingen:

 1. Die zijn tof!!!! Ik ga gelijk voor het boek kijken.

  Groetjes Mariska Stolk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er is ook een tweede deel van het boek, die is ook tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haken is leuk he!
  Fijne vakantie verder, x
  Emke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, super! Leuk om te zien dat ze zo mooi geworden zijn! Mag ik je foto (met je naam erbij) op mijn facebookpagina plaatsen?

  Groetjes! Joke (van het boek :D)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Joke! Wat leuk dat je dit bericht hebt gezien! Het is echt een superleuk boekje! Complimenten! En dat mag hoor! Groetjes!

   Verwijderen
  2. Ik zoek af en toe op Google naar "Zoomigurumi" en dan vind ik telkens mensen die met het boekje aan de slag zijn, héél erg leuk om te zien. :) Dankjewel Rianne, ik ben blij dat je het zo'n leuk boek vindt! Veel haakplezier nog! Groetjes, Joke.

   Verwijderen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie achterlaat!